Aytuğlu, A. H. ve Dost-Gözkân, A. (Kasım 2017). The link between emerging adults' narrative identity in familial context and positive youth development, 8th Conference on Emerging Adulthood, 2-4 Kasım 2017, Washington D.C., ABD.

Dost-Gözkân, A. (Kasım 2017). Positive youth development and developmental assets among Turkish emerging adults with different ethical worldviews, 8th Conference on Emerging Adulthood, 2-4 Kasım  2017, Washington D.C., ABD.

Dost-Gözkân, A., Ergin, C. ve Wiium, N. (Kasım 2017). External developmental assets and identity dimensions among Turkish emerging adults: The mediating role of self-evaluations, 8th Conference on Emerging Adulthood, 2-4 Kasım 2017, Washington D.C., ABD.

Dost-Gözkân, A. (Kasım 2017). Gelişim psikolojisinde karma yöntem: Niteliksel ve niceliksel yöntemin bir aradalığı ve getirdiği açılımlar. "Gelişim Psikolojisinde Güncel Yöntemler" başlıklı panelde sunum. I. Gelişim Psikolojisi Sempozyumu, 16-18 Kasım 2017, Hacettepe Üniversitesi, Ankara.

Dost-Gözkân, A. ve Uraloğlu, E. (Eylül 2017). Autonomy, community, and divinity: Familial support and positive psychological outcomes among Turkish adolescents with different ethical worldviews, 18th European Conference on Developmental Psychology, 29 Ağustos-1 Eylül, 2017 Utrecht, Hollanda.

Dost-Gözkân, A. ve Dinçkan, S. (Eylül 2017). Adolescents’ perceived gratification of basic psychological needs and conflict resolution with parents, 18th European Conference on Developmental Psychology, 29 Ağustos-1 Eylül, 2017 Utrecht, Hollanda.

Dost-Gözkân, A. ve Wiium, N. (Eylül 2017). The links between social developmental assets and positive outcomes among Norwegian and Turkish youth. “Positive youth development in Europe and other non-US contexts” başlıklı sempozyumda sunulacak bildiri (Düzenleyenler: Nora Wiium ve Radosveta Dimitrova), 18th European Conference on Developmental Psychology, 29 Ağustos-1 Eylül, 2017 Utrecht, Hollanda.

Erçelik, P. ve Dost-Gözkân, A. (Eylül 2017). Psychological needs support from parents and the best friend and identity statuses, 18th European Conference on Developmental Psychology, 29 Ağustos-1 Eylül, 2017 Utrecht, Hollanda.

2017

• Haziran 2017- Yrd. Doç. Dr. Ayfer Dost-Gözkân Hayrullah Kefoğu Lisesi'nde hizmet içi eğitim kapsamında Disiplin Sorunlarına Yaklaşımlar başlıklı bir seminer verdi.
  • Şubat 2017- Yrd. Doç. Dr. Ayfer Dost-Gözkân ve H. Alp Aytuğlu ENKA Okulları’nda öğrencilerin organize ettiği Performans Baskısının Gençler Üzerindeki Etkisi ve Medyanın İnsan Psikolojisi Üzerindeki Etkisi başlıklı çalıştaylara moderatör olarak katıldılar.

2016

• Aralık 2016: Yrd. Doç. Dr. Ayfer Dost-Gözkân Hüseyin Avni Sözen Lisesi velilere yönelik “Ergenlik Döneminde Psikolojik İhtiyaçlar” konulu bir seminer verdi.
  • Nisan 2016- Yrd. Doç. Dr. Ayfer Dost-Gözkân Arnavutköy Korkmaz Yiğit Lisesi’nde Akran Zorbalığı üzerine seminer verdi.
  • Kasım 2016- Yrd. Doç. Dr. Ayfer Dost-Gözkân Hüseyin Avni Sözen Lisesi’nde velilere yönelik Ergenlikte Temel Psikolojik İhtiyaçlar başlıklı bir seminer verdi.
  • Mayıs 2016- Yrd. Doç. Dr. Ayfer Dost-Gözkân Hüseyin Avni Sözen Lisesi’nde öğretmenlere yönelik Ergenlikte Temel Psikolojik İhtiyaçlar başlıklı bir seminer verdi.
  • Şubat 2016- Yrd. Doç. Dr. Ayfer Dost-Gözkân ENKA Okulları’nda öğrencilerin organize ettiği Akran Zorbalığı ve Özgüven başlıklı çalıştaya katıldı.